Варення з зимових яблукЧас приготування: 1 ч. 0 хв Зимові сорти яблук - це сорти, урожай яких, зазвичай збирають у другій статевих осені, ближче до зими. Якщо у вас такі яблука - цей рецепт для вас. Хоча, при бажанні, підійдуть і інші сорти. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування варення з зимових яблук. Це варення готується досить швидко. Виходить красиво і смачно, бурштинові шматочки яблук просочуються сиропом. Рекомендую дане варення готувати з осінніх або зимових сортів яблук. Також варення відмінно підходить в якості начинки для випічки! Пробуйте і у вас все вийде! Призначення: На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Варення з зимових яблук Яблука ретельно промийте під холодною водою. Потім натріть на великій тертці. З цукру і води варимо сироп, варити на повільному вогні. У киплячий сироп додайте яблука. Варимо на повільному вогні 30 хвилин, постійно помішуючи. Готове варення розкладіть в стерилізовані банки і закрийте кришками. Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Варення з зимових яблук - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Варення з зимових яблук в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 98