Варення з агрусу &Царське&Час приготування: 19 ч. 0 хв Хочете знати, як приготувати варення з агрусу царське? Зараз розповім. Тут суть в тому, що ягоди наливаються сиропом і стають окремим ласощами, ніби карамельки! Смакота! Опис приготування: Такий рецепт приготування варення з агрусу царського, звичайно, не найшвидший - і поки кожну ягідку від насіння очистиш вже й варення перехочется. Але варто потерпіти, результат вас точно порадує, таке варення з агрусу царське в домашніх умовах завжди виходить вище всяких похвал! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Агрус Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Варення з агрусу Царське 1. Ягоди промиваємо і очищаємо від дрібного сміття. 2. Зрізуємо хвостики і робимо на кожній ягоді поперечний надріз. 3. Пінцетом, ложечкою або ножицями акуратно дістаємо з кожної ягідки насіння. 4. Ягоди промиємо в холодній воді, відкидаємо на друшляк. Кип'ятимо воду з вишневим листом і цукром. 5. Після того, як весь цукор розчиниться і сироп перекипить, знімаємо з вогню. Лист дістаємо, а ягоди закладаємо. Залишимо на 5 годин настоюватися, а потім ставимо знову варитися, уварюємо до потрібної вам густоти. Готово! Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Варення з агрусу Царське - Улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Варення з агрусу Царське в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 103