Тушковані цукініЧас приготування: 25 хв Тушковані цукіні - відмінний гарнір, легка овочева закуска або самостійне здорове блюдо. Тушковані цукіні готуються без масла у власному соку. На приготування цієї страви піде близько 20 хвилин. Опис приготування: Тушковані цукіні можна готувати без масла, жирів і солі. Таке легке і здорове блюдо складе відмінний вечерю. Особливо для тих, хто дотримується дієти або бажає влаштувати собі розвантажувальний день. Особливо смачним це страва виходить в сезон цукіні і помідорів. Замість прованських трав можете використовувати свіжу зелень, яку треба промити і дрібно нарубати. Як приготувати тушковані цукіні? 1. Цукіні і помідори промийте. Цукіні наріжте півкільцями (якщо треба, позбудьтеся від твердих кісточок і жорсткої шкірки). З помідорів зніміть шкірку. Це легше буде зробити, помістивши помідори на пару хвилинок в окріп, а потім - у холодну воду. Наріжте помідори невеликими кубиками. 2. Цибулю і часник очистіть. Лук наріжте півкільцями, часник - пластинками. 3. У сковороді доведіть до кипіння овочевий бульйон. Додайте в нього нарізані цибулю і часник. Нехай гасяться протягом 3-4 хвилин. Постійно помішуйте. 4. До цибулі і часнику додайте помідори, перемішайте. 5. Після того, як цибуля з помідорами трохи загусне, додайте цукіні. Посоліть, додайте спеції - прованські трави і паприку. Якщо у вас є копчена паприка, то додавайте її обережно, у неї дуже інтенсивний смак. Можна обійтися і із звичайною червоною паприкою. Все перемішайте і залиште гаситися під кришкою ще хвилин 10. Тушковані цукіні готові! Подавайте як закуску, гарнір до м'яса або птиці. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід Основний інгредієнт: Овочі/Цукіні Блюдо: Закуски/Гарніри Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Побачивши це неймовірне блюдо, Тушковані цукіні, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Тушковані цукіні вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Тушковані цукіні, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 231