Оселедець з гарніромЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування солоного оселедця з гарніром з вареної картоплі, моркви, буряка, зеленого горошку, ріпчастої цибулі, вареного яйця, огірків і зелені. Опис приготування: Оселедець з гарніром доречно подати на святковий стіл. Приготування: Якщо оселедець дуже солона, замочити її у воді і залишити на 3-4 години. Якщо у вас філе оселедця, ви можете вимочити його в молоці - це додасть рибі ніжний смак. Щоб обробити оселедець, обрізати черевце, голову і хвіст, видалити нутрощі. Відокремити м'ясо від хребта, зрізати реберні кістки. Обидві половинки риби покласти один на одного і нарізати скибочками завтовшки близько 1 см. Викласти рибу в селедочницу. Промити картоплю і моркву, очистити від шкірки, помістити в каструлю, залити водою і відварити до готовності. Промити буряк, помістити в каструлю, залити водою і варити в шкірці до готовності. Коли овочі будуть готові, дати їм охолонути. Нарізати картоплю і моркву кубиками. Буряк очистити і теж нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати кільцями. Нарізати яйця скибочками. Весь гарнір (разом із зеленню) рівномірно викласти по обидві сторони оселедця у страві, прикрасити зверху кільцями ріпчастої цибулі і полити гарнір і рибу рослинною олією. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня/Країни Європи/Голландська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Оселедець з гарніром - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Оселедець з гарніром в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Оселедець з гарніром смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 98