Оселедець варенаЧас приготування: 10 хв Рецепт приготування вареної оселедця. Опис приготування: Варену оселедець добре подавати з відвареною картоплею. Приготування: Очистити оселедець, обрізати голову і хвіст, випатрати і ретельно промити. Розрізати рибу на скибочки або варити цілком у великій каструлі. Нарізати цибулю кільцями. У каструлі довести воду до кипіння, викласти рибу, лавровий лист і цибулю. Варити 5-7 хвилин на повільному вогні. Дістати готову рибу з каструлі і посолити. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Оселедець варена. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Оселедець варена, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Оселедець варена у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 113