Оселедець смаженаЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування смаженої оселедця в паніровці. Опис приготування: Всі ми звикли до солоної оселедця, але смажена оселедець не менше смачна. На гарнір до неї добре подавати відварну картоплю в мундирі, картопляне пюре, солоні овочі або качанний салат. Приготування: Очистити оселедець, обрізати голову і хвіст, випатрати і ретельно промити. Відокремити філе з шкірою від кісток. Посолити рибу, скропити лимонним соком і змастити кожне філе гірчицею. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. У неглибокій тарілці перемішати борошно і панірувальні сухарі. Обваляти оселедець в паніровці, викласти на сковороду і смажити протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Оселедець смажена будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Оселедець смажена - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Оселедець смажена все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 28