Перепелині яйця, фаршировані ікроюЧас приготування: 20 хв Перепелині яйця, фаршировані ікрою - неймовірно ефектна, красива і смачна закуска для святкового столу. Особливо органічно ця закуска буде виглядати на новорічному застіллі. Опис приготування: Якщо роздумуєте, яку закуску приготувати на Новий рік, рекомендую звернути увагу на простий рецепт перепелиних яєць з ікрою. Звичайно, цю ж закуску можна приготувати і на будь-який інший свято, проте червона ікра неминуче викликає асоціації з Новим роком :) Закуска виходить досить дорогий, але раз на рік - чим чорт не жартує. Зате дійсно ефектно і смачно. Удачи в приготуванні! ;) Призначення: На святковий стіл/Новий Рік Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Ікра/Перепелині яйця Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Перепелині яйця, фаршировані ікрою Перепелині яйця відварюємо до готовності, очищаємо, білки акуратно відокремлюємо від жовтків, зберігаючи гарні половинки білків. Їх будемо фарширувати. Жовтки гарненько розминаємо виделкою, змішуємо з тертим пармезаном, дрібно рубаною кінзою і майонезом. Гарненько перемішуємо. Беремо тарілку сервіровки, викладаємо на неї листя свіжої руколи. Половинки перепелиних яєць фаршируємо приготовленої нами сумішшю. Зверху на кожну половинку яйця кладемо трохи червоної ікри. Закуска готова! :) Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Перепелині яйця, фаршировані ікрою в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Перепелині яйця, фаршировані ікрою - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 492