Бутерброди з ікрою і рибоюЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування закуски з хліба з рибою і червоною ікрою. Бутерброди з ікрою і рибою до святкового новорічного столу. Опис приготування: З хліба вирізаються 8 скибочок товщиною 6-7 мм і діаметром 6-7 см. Зелень дрібно робиться. Боковинки і верхівки половини скибочок змащуються маслом. Бічна поверхня хліба покривається зеленню. Злегка придавлюючи. Решта 4 скибки змащуються сиром і також прикрашаються зеленню. Для сиру (сирної маси) змішайте сметану з сиром і додайте туди тертий хріновий корінь і червоний мелений перець. На скиби, перемазаний маслом, розкладіть ікру, прикрасьте зеленню і лимоном. Ті скибочки, які прикрашені сиром, прикрашаються рибою і оформляються кільцями цибулі, огірками і зеленню. Призначення: На святковий стіл/Новий Рік/Ювілей Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Ікра/Червона риба Блюдо: Бутерброди Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Бутерброди з ікрою і рибою - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Бутерброди з ікрою і рибою в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Бутерброди з ікрою і рибою смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 132