Паста з червоною рибою і червоною ікроюЧас приготування: 25 хв Хочете приготувати просте, але розкішне блюдо? Паста з червоною рибою і червоною ікрою - те, що вам потрібно. Менше півгодини старань - і дійсно розкішне блюдо у вас в тарілці. Опис приготування: Існує стереотип, що розкішні та витончені страви - це лише якісь дуже складні в приготуванні делікатеси, через які потрібно кілька годин танцювати біля плити і демонструвати найвищий клас кулінарної майстерності. Нічого подібного - делікатесне блюдо можна приготувати дуже швидко і просто. Паста з червоною рибою і червоною ікрою - саме таке просте, але дуже смачна страва. Готується така паста менше півгодини, але виходить - смакота. І на стіл дорогому гостеві таку страву поставити не соромно - язик не повернеться назвати таке блюдо простим або буденним. Словом, пробуйте. Удачи в приготуванні! Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Романтична вечеря/Швидкий вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Ікра/Макарони/Червона риба Блюдо: Гарячі страви/Паста Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Паста з червоною рибою і червоною ікрою Тонкими кільцями нарізаємо білу частину зеленої цибулі. Червону рибу (у мене була сьомга) нарізаємо впоперек волокон на невеликі шматочки. Кожну помидорку черрі розрізаємо на 8 рівних частин. Дрібно рубаємо невелику кількість зелені петрушки. Беремо глибоку сковороду або широкий сотейник, розтоплюємо в ньому вершкове масло. У розігріте масло кидаємо дрібні кільця цибулі, обсмажуємо до м'якості - близько 1 хвилини. Додаємо шматочки червоної риби, перчимо і, швидко перемішуючи, обсмажуємо близько 1 хвилини. Тепер вливаємо в сотейник вершки, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо близько 5-6 хвилин наш соус. Тим часом в киплячу воду необхідно кинути нашу пасту (я використовував тальятелле). Приблизно за хвилину до готовності соусу додаємо в нього помідори черрі. Додаємо пасту (без води, природно) в сотейник. Туди ж кидаємо подрібнену петрушку. Акуратно перемішуємо і знімаємо з вогню. Викладаємо блюдо на тарілку, прикрашаємо кожну порцію чайною ложкою червоної ікри та, за бажанням, свіжою зеленню. Приємного апетиту, гурмани! :) Побачивши це неймовірне блюдо, Паста з червоною рибою і червоною ікрою, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Паста з червоною рибою і червоною ікрою вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Паста з червоною рибою і червоною ікрою, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 50