Гарбуз смаженаЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування смаженої гарбуза. Даний рецепт не залишить Вас байдужими, страва виходить дуже смачним. Опис приготування: Основними інгредієнтами даного блюда є гарбуз і спеції. Не дивлячись на те, що інгредієнтів використовується не дуже багато, гарбуз виходить просто чудовою. Призначення: На святковий стіл/Хеллоуїн Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Мука і тісто/Мука Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Гарбуз смажена 1. На шматочки нарізаємо гарбуз, кидаємо в каструлю і хвилин п'ять варимо. Вона стане трохи м'якше, тільки не переварите. 2. Додаємо в борошно коріандр, куркуму, перець і солі. Воду додаємо поступово, робимо тісто (густе). Приблизно консистенція густої сметани. 3. У тісто опускаємо шматочки розм'якшеної гарбуза, все гарненько вимішуємо. 4. З тіста виймаємо шматочки гарбуза і в панірувальних сухарях обвалюють кожен шматочок. 5. Смажимо на сковороді або у фритюрі. Рослинного масла повинно бути багато. 6. Подається як гаряча закуска, з кетчупом або томатним соусом. Можна і зі свіжими помідорами. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Гарбуз смажена будинки. У вас напевно вийде смачний Гарбуз смажена raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Гарбуз смажена в домашніх умовах. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 60