Баклажани по-аджарськийЧас приготування: 1 ч. 0 хв Любителям баклажан присвячується. Відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, - баклажани по-аджарський. Чудово зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. Опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам потрібні такі інгредієнти: баклажани, цибулю ріпчасту, перець болгарський, часник, кінза, селера, цукор, сіль, вода, оцет і масло рослинне. Готову страву чудово поєднується з відвареною картоплею. Гарного дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Баклажани по-аджарський Каструлю з 1,5 літра води поставте на вогонь, додайте 3 ст. ложки солі. Баклажани ріжемо на 4 частини і кладемо в киплячу воду, варимо 10-12 хвилин. Кінзу, селера і рослинне масло змішайте з допомогою блендера. Дрібно наріжте цибулю ріпчасту і перець болгарський. З відварених баклажан зливаємо воду, розрізаємо їх на шматочки по 2-3 см. Всі овочі змішайте разом, додайте сіль, цукор, оцет і воду, а також масу з блендера. Ретельно перемішуємо і ставимо в холодильник на одну добу. Через добу страва готова до вживання! Смачного! Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Баклажани по-аджарський самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Баклажани по-аджарський - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 178