Запечені гриби, фаршировані сиром і шпинатомЧас приготування: 35 хв Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих цибулею, панірувальними сухарями, вершковим сиром, сметаною, сиром Чеддер, сиром Монтерей Джек і шпинатом. Опис приготування: Золотисті зовні і м'які всередині - ці грибочки будуть відмінною закускою з приводу. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Закуски Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Запечені гриби, фаршировані сиром і шпинатом 1. Розігріти духовку до 190 градусів. Вимити й обсушити гриби. Обрізати стебла і дрібно їх нарізати. Капелюшки грибів відкласти в сторону. Нарізати цибулину кубиками. 2. Нагріти оливкова і вершкове масло в сотейнику на середньому вогні. Додати цибулю і нарізані стебла грибів, обсмажувати протягом декількох хвилин до м'якості і золотистого кольору. 3. Додати панірувальні сухарі, сіль і чорний перець. Перемішати і смажити протягом 2 хвилин. Зняти з вогню і остудити. 4. Віджати зайву рідину з шпинату. Відкласти в сторону. 5. У великій мисці змішати розм'якшений вершковий сир, сметану, тертий сир Чеддер і тертий сир Монтерей Джек з грибною сумішшю. 6. Додати подрібнений шпинат, трохи солі, трохи чорного перцю і гарячий соус за смаком. Перемішати. 7. Використовуючи ложку, заповнити приготовленої начинкою капелюшки грибів. 8. Викласти гриби на деко або в форму для випічки і запікати в духовці протягом 20-25 хвилин. Подавати відразу ж або дати охолонути до кімнатної температури. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Запечені гриби, фаршировані сиром і шпинатом гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Запечені гриби, фаршировані сиром і шпинатом - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 50