Брускетта з в'яленими помідорамиЧас приготування: 25 хв Брускетта з в'яленими помідорами підійде в якості сніданку, полудня, перекусу, відмінної вечірньої закуски під вино і навіть для свята. Додамо фету, трохи оливкового масла, свіжого базиліку. Опис приготування: Я зазвичай купую в'ялені помідори в олії і це масло використовую для змащування брускетта. У рецепті я вказала оливкова олія, але ви дійте на свій розсуд. Як приготувати брускетту з в'яленими помідорами? 1. Спочатку приготуйте скибочки багета. Наріжте його, змастіть скибочки оливковою олією, викладіть на решітку або деко і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть. 2. В'ялені помідори наріжте смужками. 3. Фету подрібніть. 4. Базилік промийте, просушіть на паперовому рушнику і також подрібніть. Маленькі листочки можете не різати. 5. На остиглі скибочки багета викладіть в'ялені помідори, потім фету і посипте базиліком. Брускетта з в'яленими помідорами готова! Приємного апетиту! Призначення: На сніданок/На обід/На полуденок/На святковий стіл/Фуршет/На швидку руку Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Овочі/Морепродукти/Помідор Блюдо: Закуски/Брускетта Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Брускетта з в'яленими помідорами raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Брускетта з в'яленими помідорами на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 163