Холодець в мультиварки &Панасонік&Час приготування: 10 ч. 0 хв Холодець в мультиварки готувати значно простіше, ніж варити його в каструлі або скороварці. Закинув всі інгредієнти і чекаєш! Холодець в мультиварки Панасонік вийде наваристим і смачним. Опис приготування: Як приготувати холодець в мультиварці Панасонік raquo ;? 1. М'ясо очистите ножем, порубати на шматки, промийте і замочіть на кілька годин у воді. 2. М'ясо викладіть в чашу мультиварки. 3. Додайте промитий, неочищений і непорезанний цибулю, очищену і промиту моркву, лавровий лист, сіль, перець. Залийте холодною водою настільки, щоб м'ясо було покрито на кілька сантиметрів. 4. Закрийте мультиварку Панасонік кришкою, встановіть режим гасіння на 6 годин. 5. Готове м'ясо витягніть, а бульйон процідити. 6. М'ясо відокремте від кісток, подрібніть в м'ясорубці. Можна порубати м'ясо і ножем. 7. Викладіть подрібнене м'ясо в миску і залийте бульйоном. 9. Залишилося тільки остудити холодець і поставити в холодильник до застигання. Холодець в мультиварки Панасонік готовий! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Сімейна вечеря/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Закуски/Холодець Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Холодець в мультиварки Панасонік raquo ;. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Холодець в мультиварки Панасонік в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 162