Хумус з ягням і мигдалемЧас приготування: 30 хв Рецепт закуски з нутовой пюре з мигдалем. Хумус особливо популярний на Близькому і Середньому Сході. Опис приготування: Замочити нут, злити рідину залишивши 1 ст. л. води. Перекласти горох в кухонний комбайн. Збивати протягом 1 хвилини. Додати 1 столову ложку лимонного соку, тертий часник або тиску, 3 ст. л. тахині і 3 столові ложки оливкової олії. Збивати до отримання однорідної маси. Приправити до смаку сіллю і перцем. Перекласти пюре на блюдо. Залишилося оливкова олія нагріти в 12-ти дюймової сковороді з товстим дном на повільному вогні. Додати нарізану кубиками цибулю, обсмажувати до золотистого кольору близько 5 хвилин. Додати корицю, готувати, часто помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину. Додати баранину, розірвати фарш використовуючи дерев'яну ложку. Збільшити вогонь до середнього, продовжувати гасити ще 5 хвилин. Змішати хумус з мигдалем. Посипати червоним перцем і відразу ж подавати на лаваші. Приправити сіллю і перцем. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Баранина Блюдо: Бутерброди/Закуски/Хумус Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Цей смачний Хумус з ягням і мигдалем ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Хумус з ягням і мигдалем з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Хумус з ягням і мигдалем. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 20