Роли з вугромЧас приготування: 30 хв З усього розмаїття ролів кожна людина вибирає свої улюблені відповідно до своїх уподобань і смаками. Роли з вугром прості у приготуванні, але при цьому з яскравим неповторним смаком. Опис приготування: Останнім часом суші придбали величезну популярність і стали улюбленим ласощами у нашого населення. Є величезна безліч японських ресторанів, де можна спробувати це азіатське ласощі, але ж ми і вдома можемо його приготувати, і зараз я розповім вам, як зробити роли з вугром. У нашій сім'ї такі роли найулюбленіші, бо вугор надає їм особливу вишуканість і пікантність смаку, ну а продукти для таких ролів без зусиль можна знайти в будь-якому магазині. Тому, навіть не виходячи з дому, ви можете влаштувати отличнейший вечір у японському стилі з цим простим рецептом ролів з вугром. Призначення: На обід/На вечерю/Романтична вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Вугор Блюдо: Закуски/Роли Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Японська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Роли з вугром Рогожу загортаємо в харчову плівку і викладаємо на неї половину листа норі. На норі викладаємо відварений рис для суші. Розподіляємо його рівномірно по всьому периметру, так щоб він не доходив до одного краю норії на 1 см. Тепер посередині рису робимо невелику смужку із зерен кунжуту. Філе вугра нарізаємо на бруски шириною в 1 см. Тепер викладаємо філе на смужку з кунжуту. Зрушуємо норі до краю циновки і звертаємо рол. Розрізаємо готовий рол на дві частини ножем, змоченим водою. А тепер нарізаємо кожну половину ще на три частини. Подаємо роли з васабі і імбиром, полив соусом Унагі. Смачного! Візьміть собі на замітку як приготувати Роли з вугром. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Роли з вугром в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 60