Рисово-мигдальні кулькиЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування кульок з рису, родзинок, кокосових пластівців і мигдалю. Азіатська кухня. Опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У великій каструлі змішати молоко, цукор, мед, кардамон і дрібку солі, довести до кипіння на середньому вогні. Додати рис і перемішати. Частково накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити, помішуючи, поки рис не стане м'яким, від 30 до 35 хвилин. Викласти рис в миску і перемішати з родзинками. Накрити і поставити в холодильник, принаймні на 2 години. Викласти кокосову стружку і мигдаль на аркуші для випічки. Запікати, помішуючи іноді, поки стружка не стане золотистою, від 4 до 6 хвилин. Дати охолонути. Подрібнити мигдаль і стружку в кухонному комбайні, відкласти в сторону. Викласти кульки на аркуші для випічки і поставити в холодильник принаймні на 1 годину або до 2 днів. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Горіхи/Крупи/Рис Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Рисово-мигдальні кульки будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Рисово-мигдальні кульки - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Рисово-мигдальні кульки все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 16