Домашній сирЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування німецького сиру в домашніх умовах. Просто і дуже смачно! Опис приготування: Довести до кипіння 1 літр молока. Додати знежирений сир. Кип'ятити на повільному вогні протягом 3-4 хвилин. Гарненько процідити і дати стекти рідини. В окремій мисці змішати вершкове масло, сіль, погашену соду і пару яєць. Змішати всі з сиром. Нагріти масу на водяній бані хвилин 10. Викласти майбутній сир у форму. Притиснути вантажем і дати охолонути протягом 1 години. За рецептом вийде близько 400 грам сиру. Призначення: На сніданок/Для дітей Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Німецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Домашній сир своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Домашній сир прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 27