Флан із зеленого горошкуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Флан - це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан із зеленого горошку - розповідаю, як його приготувати! Опис приготування: Флан із зеленого горошку - страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із зеленим салатом і слабо копченим лососем. Що дуже подобається особисто мені, так це те, що флан із зеленого горошку дуже ефектно виглядає, має яскраво-зелений колір, і тому здорово виглядає на святковому столі. Призначення: На вечерю/На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Горох Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Флан із зеленого горошку Кидаємо зелений горошок і листя м'яти в киплячу воду, варимо рівно 1 хвилину, після чого дістаємо з води і ВІДРАЗУ Ж перекладаємо в каструльку з крижаною водою. Якщо забаритеся, то горошок і м'ята втратять свій колір, і страва вийде не таким красивим. Коли зелений горошок і листя м'яти пару хвилин полежать крижаній воді, кладемо їх у чашу для блендера і подрібнюємо до однорідності. Якщо у вас не дуже потужний блендер, і густе пюре буде погано збивати - додайте півсклянки холодної води. Перекладаємо подрібнену зелену масу в іншу ємність, додаємо туди яйця, вершки і дуже ретельно перемішуємо. За смаком солимо і додаємо сік половини лимона. Беремо кілька формочок для випікання, злегка змащуємо їх вершковим маслом. Перекладаємо в формочки нашу суміш. Потім формочки ставимо у велику форму для випікання або деко, в який налита вода. Рівень води повинен досягати середини формочок. Накриваємо все фольгою і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку. Випікаємо 30 хвилин. Дістаємо флан з духовки, даємо йому трохи охолонути і на півтори години ставимо в холодильник. Подавати холодним. Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Флан із зеленого горошку в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Флан із зеленого горошку, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 31