Сендвічі з болгарським перцемЧас приготування: 30 хв Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це збори всіх моїх улюблених інгредієнтів! Опис приготування: Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем потрібно якийсь час і трохи зусиль, особливо якщо ви будете використовувати зелений майонез свого приготування (його рецепт я вже описувала тут). Перець для сендвіча беріть товстостінний, щоб була смачна соковита м'якоть. Оливкова олія використовуйте для змащування верхнього і нижнього шару сендвіча, щоб при обсмажуванні виходила рум'яна кірочка. Якщо у вас немає спеціального приладу для запікання сендвіча, використовуйте просту сковороду, тільки придавите сендвічі з болгарським перцем чим небудь зверху. Сир повинен розплавитися. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Сендвічі з болгарським перцем Підготувати продукти. Перці запекти в духовці. Намажте шматочки хліба майонезом. Покладіть на майонез сир. Покладіть зверху перці. На перці викладіть порізані кружальцями помідори. На помідори покладіть рукколу, а верхню кришку сендвіча намажте авокадо. Підрум'яньте сендвіч у тостері або на сковороді. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Сендвічі з болгарським перцем в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Сендвічі з болгарським перцем - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 18