М'ясний рулет запечений в духовціЧас приготування: 1 ч. 10 хв У пошуку нових ідей для святкового столу? Стандартні закуски вже злегка набридли? Пропоную вам на замітку дивно смачний і ароматний м'ясний рулет запечений в духовці. Опис приготування: Приготувати м'ясний рулет запечений в духовці досить просто. Начинку для такої страви можна кожен раз робити іншу, винаходячи нові смаком. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати М'ясний рулет запечений в духовці 1. Рецепт приготування м'ясного рулету запеченого в духовці вельми простий. Для початку необхідно вимити й обсушити м'ясо. Розрізати його так, щоб вийшов досить великий і рівний шматок (якщо шматочок м'яса не дуже рівний, тоді можна робити невеликі рулетики). Кухонним молоточком відбити м'ясо. Посолити і поперчити за смаком. 2. Сир необхідно нарізати тонкими шматочками, а при бажанні можна натерти на тертці. Сало також тоненько порізати. Якщо м'ясо жирне, то сало можна не класти, а для більш пісного - це досить важливий інгредієнт. 3. Нарізані сир і сало розподілити по всій поверхні м'яса. При бажанні також можна додати трохи подрібненого часнику. 4. У ступці або блендері необхідно подрібнити горіхи. Використовувати можна будь-які горіхи, які є під рукою (в даному випадку це волоські). Петрушку (можна додати й іншу зелень) вимити, просушити і також подрібнити. З'єднати горіхи, петрушку і вершкове масло. Ретельно перемішати до однорідної консистенції. 5. Оріхову пасту викласти рівним шаром. Акуратно згорнути рулет і туго перев'язати його. 6. Викласти рулет на деко. Цибулину і моркву очистити і нарізати досить великими шматочками. Розкласти їх на деко. Додати лавровий лист і трохи води або бульйону. Відправити в попередньо розігріту духовку мінімум на 45 хвилин (якщо рулети великі, то випікатися вони можуть до двох годин). У процесі приготування м'ясний рулет запечений в духовці в домашніх умовах потрібно поливати м'ясним соком, який буде утворюватися на деку. Подавати рулет до столу гарячим, попередньо забравши нитки. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати М'ясний рулет запечений в духовці. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити М'ясний рулет запечений в духовці в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 63