Форшмак по-одеськиЧас приготування: 30 хв Для наступного застілля рекомендую вам спробувати цей класичний рецепт форшмаку по-одеськи, - це така рибна закуска, яка відмінно поєднується з будь-яким гарніром, або подається в тарталетках. Опис приготування: Цей рецепт приготування форшмаку по-одеськи колись я побачила по телевізору, і зважилася приготувати, тим більше, що всі інгредієнти - дуже доступні, і знайдуться в кожному будинку. І ось з тих пір форшмак по-одеськи - наша улюблена сімейна закуска. Спробуйте і ви! 1. Від хліба нам знадобитися тільки м'якуш, тому кірки зрізаємо, а м'яку частину скроплюємо оцтом. Якщо є лимонний сік, - то краще, звичайно, використовувати його. 2. Цибулю і яблуко миємо, чистимо, і нарізаємо довільно. У яблук потрібно видалити серцевину з кісточками. 3. Оселедець теж готуємо, - видаляємо кістки, і нарізаємо шматочками. 4. А тепер - і зовсім справа в капелюсі, - завантажуємо ці інгредієнти в блендер, зверху засипаємо горіхи і додаємо рослинне масло. 5. Збиваємо до тих пір, поки не вийде однорідний паштет. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком, - я не додавала взагалі. Ще раз перекручуємо в блендері. Готово! Подавати його краще за все з бородінським хлібом і свіжою зеленню в якості закуски, але можна подавати і в окремій мисці як соус, - в будь-якому випадку, форшмак по-одеськи в домашніх умовах буде користуватися успіхом! :) Призначення: Святковий обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Закуски/Паштети Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Форшмак по-одеськи самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Форшмак по-одеськи - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 71