Ікра з баклажанів і перцюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Традиційне блюдо російської кухні, яке роблять дуже багато господинь. Мій рецепт ікри з баклажанів і перцю перевірений часом, так що сміливо готуйте;) Опис приготування: Якщо у вас на дачі поспіли свіженькі баклажани і перчики, і ви не знаєте що з ними робити - цей рецепт ікри з баклажанів і перців якраз для вас. Технологія приготування дуже проста, проте ікра виходить фантастично смачна і соковита. Нічого зайвого в рецепті немає, тільки потрібні інгредієнти. Удачи в приготуванні, сподіваюся рецепт вам допоможе! Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан/Перець Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Ікра з баклажанів і перцю Баклажани та перці викладаємо на фольгу і запікаємо в духовці 40 хвилин при 180 градусах. Помідори обливає окропом і очищаємо від шкірки. За допомогою м'ясорубки або кухонного комбайна подрібнюємо баклажани (без шкірки), перці, помідори, цибуля, часник, зелень, сіль, перець, оцет і оливкове масло. Все, ікра готова! :) Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Ікра з баклажанів і перцю на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Ікра з баклажанів і перцю - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 76