Плов з дикого рису з розмарином і червоним виноградомЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування легкого ароматного гарніру з рису з виноградом, розмарином і петрушкою. Опис приготування: У великій каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем, і варити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати рис і розмарин, готувати, помішуючи, 1 хвилину. Додати бульйон і 1 склянку води, довести до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки рідина не вбереться і рис не стане м'яким, від 20 до 25 хвилин. Додати виноград і петрушку, приправити сіллю і перцем, перемішати і подавати. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Виноград/Крупи/Рис Блюдо: Гарячі страви/Плов Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Плов з дикого рису з розмарином і червоним виноградом в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Плов з дикого рису з розмарином і червоним виноградом не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 27