Відбивні з куркиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування відбивних з курки порадує вас простотою виконання і доступністю основних інгредієнтів - окрім курячого філе і масла для обсмажування вам практично нічого не знадобиться! Опис приготування: З усіх рецептів відбивних цей, мабуть, найпростіший - смажаться курячі відбивні на звичайній сковороді, без всяких начинок і підлив, складних паніровок і екзотичних спецій. Все елементарно, але на виході виходять чудові відбивні з курки - м'які всередині і покриті золотистою хрусткою скоринкою зовні. Сподіваюся, що дізнавшись рецепт приготування відбивних з курки, ви не раз приготуєте їх і порадуєте своїх близьких простим і смачним блюдом! Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Швидкий вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви/Відбивні Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Відбивні з курки Куряче філе нарізати на скибочки товщиною приблизно 1 сантиметр. Злегка (!), Бо куряче м'ясо дуже ніжне, відбити їх молотком. Посолити і поперчити з двох сторін. накрити кришкою або харчовою плівкою і залишити на півгодини-годину при кімнатній температурі. Насипати в тарілку борошно. Гарненько запанірувати в ній відбивні. Поставити сковороду на сильний вогонь і розігріти масло. Опустити відбивні в киплячу олію і обсмажити з двох боків до золотистого кольору. Подавати гарячими з будь-яким гарніром або салатом. Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Відбивні з курки в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Відбивні з курки, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 60