Відбивні з курячого філе на сковородіЧас приготування: 50 хв Відбивні з курячого філе на сковороді - чергове блюдо на десять балів! Воно завжди смачне, ніжне, а всілякі соуси надають йому новий смак. Добре поєднується з рисом і вареними овочами. Опис приготування: Відбивні з курячого філе на сковороді потрібно смажити на сильному вогні недовго, а потім дожарівать на слабкому. Якщо ви накриє сковорідку кришкою, то скоринка вийде м'якою. Якщо кришкою не накривати, то відбивні з курячого філе на сковороді вийдуть хрусткими. У кожному разі, блюдо готується швидко, а виходить завжди незмінно смачне. Пробуйте, успіхів! ;) Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Швидкий вечерю/Легка вечеря Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви/Відбивні Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Відбивні з курячого філе на сковороді Філе курки помити, обсушити. Філе відбити, натерти сіллю, спеціями і залишити на 10 хвилин просочитися. Відбивну вмочити в збите яйце з 2-х сторін. Вмочити в борошно з 2-х сторін. Смажити на сильному вогні 7 хвилин з 2-х сторін. Потім прикрити кришкою і обсмажити ще 10 хвилин на середньому вогні. Смачного! Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Відбивні з курячого філе на сковороді. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Відбивні з курячого філе на сковороді в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 81