Тріска в кляріЧас приготування: 1 ч. 0 хв На закуску або як основне блюдо - тріска в клярі завжди буде вашим безпрограшним варіантом. Читайте, як приготувати тріску в клярі! Опис приготування: Національна страва Туманного Альбіону - Fish-and-chips, традиційно готується з тріскою (або інший білою рибою) в клярі і картоплею фрі. Спробуйте приготувати щось схоже на англійське блюдо, посмажте тріску в клярі. Вийде неймовірно смачно. Дізнайтеся, як приготувати тріску в клярі. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Обід на швидку руку/Обід за 30 хвилин/Корисний обід/Швидкий вечерю/Легка вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тріска Блюдо: Гарячі страви/Закуски/Страви в клярі Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Тріска в клярі Рибу наріжте великими шматками, посоліть і поперчіть. Борошно просійте в миску разом з содою і 1/2 чайної ложки солі. Поступово починайте вливати воду і замішувати густе тісто. Шматок риби обваляйте в борошні. А потім умочіть в кляр. Відразу ж викладайте рибу в розігріте на середньому вогні масло (180 градусів). Смажте з обох боків до появи золотистої скоринки (це займе приблизно по 7 хвилин на сторону). Обсмажену рибу викладайте на паперовий рушники, щоб прибрати надлишки масла. Подавайте з картоплею фрі і соусом. Перед вами простий рецепт приготування Тріска в клярі. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Тріска в клярі. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Тріска в клярі. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 91