Печериці в кляріЧас приготування: 30 хв Цікавий рецепт смачної і незвичайної закуски - читайте, як приготувати шампіньйони в клярі, і ваш кулінарний арсенал буде поповнено ще однією ідеєю оригінальної закуски. Опис приготування: Печериці в клярі - це закуска, яка підійде вегетаріанцям і обов'язково припаде до смаку гурманам. Соковиті, гарячі грибочки в хрусткому клярі зроблять фурор на будь-якому фуршеті. Здивуйте друзів і побалуйте себе - дізнайтеся, як приготувати шампіньйони в клярі! ;) Призначення: На святковий стіл/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Закуски/Страви в клярі Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Печериці в клярі Печериці помийте, очистіть від шкірки і відварити в підсоленій воді (варіть 10 хвилин). Яйця збийте в глибокій мисці разом з молоком. Відварені гриби опустіть в яєчну суміш. Після цього гриби обваляйте в борошні. Потім ще раз умочіть в яєчну суміш і обваляйте в панірувальних сухарях. Опустіть гриби в киплячу олію і обсмажте до золотистої скоринки. Подавайте гарячими, зі свіжою зеленню і овочами. Смачного! Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Печериці в клярі в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Печериці в клярі. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 2628