Смажені підосичникиЧас приготування: 30 хв Смажені підосичники з картоплею обожнює мій тато. Любить він і збирати гриби. У той час, як ми з мамою гуляючи лісом, балакаємо, він пропадає кудись. Повертається з грибами. Навіть у міському парку! Опис приготування: Смажені підосичники найчастіше готую з картоплею. Виходить відмінний обід або вечерю для всієї родини. Отже, як приготувати смажені підосичники? 1. Картоплю очистіть від шкірки, промийте і наріжте брусочками. 2. У сковороду влийте рослинне масло. Прогрійте. Викладіть картоплю, злегка обсмажте, помішуючи. Посоліть, поперчіть і смажте до готовності протягом 20 хвилин. 3. Підосичники очистіть від гілочок і листочків. Є є така потреба - промийте (кажуть, гриби краще не мити зайвий раз). Наріжте на шматочки. 4. Цибулину очистіть, наріжте півкільцями. Кажуть, щоб не плакати, коли ріжеш цибулю, треба в рот набрати води. У мене це спрацьовує чомусь через раз. 5. В іншій сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть нарізану цибулю. Обсмажте до м'якості. 6. До цибулі додайте підосичники. Смажте, поки не випарується більша частина рідини. Посоліть, поперчіть. 6. Кріп промийте, нарубати, залиште гілочку для прикраси. 7. У велику тарілку або блюдо сервіровки викладіть картоплю, гриби, прикрасьте кропом. Подавайте смажені підосичники з картоплею зі сметаною. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Гриби/Красноголовці Блюдо: Гарячі страви/Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Смажені підосичники в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Смажені підосичники самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 34