Картопля з печінкоюЧас приготування: 45 хв Скільки різноманітних смачних страв можна приготувати з картоплі - важко порахувати. Наприклад, дуже смачним і ситним виходить картопля з печінкою. Це просто! Опис приготування: Як приготувати картоплю з печінкою? 1. Розрізаємо картопля навпіл і варимо на повільному вогні 12-15 хвилин. Потім обсмажуємо на розпеченому маслі протягом 4-5 хвилин і відкладаємо вбік. 2. Зелену цибулю розрізаємо на 2-3 частини по діагоналі і обсмажуємо в сковороді разом з дрібно нарізаною беконом 3-4 хвилини поки бекон не стане хрустким і теж відкладаємо вбік. 3. Нарізану тонкими смужками печінку обвалюють у борошні і смажимо на сковороді 3-4 хвилини. Сіль, перець за смаком. 4. Потім у приготовлену печінку додаємо картоплю і обсмажену цибулю з беконом. Перемішуємо і Томім на вогні протягом 2-3 хвилин. Викладаємо в глибокий посуд і накриваємо кришкою щоб не охололо. 5. У цю ж сковороду наливаємо гарячий бульйон і варимо поки не загусне. Знімаємо соус з вогню і поливаємо їм картопля з печінкою. Блюдо подаємо зі сметаною і петрушкою. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Картопля/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Картопля з печінкою швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Картопля з печінкою - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 289