Картопля запеченаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування запеченої картоплі з кунжутом, кмином і сиром. Опис приготування: Картопля миється, АЛЕ! не чисто. Його слід розрізати навпіл поперек, потім зрізи змащуються вершковим маслом, і картоплю укладається на деко опуклою стороною вниз. Запікати картоплю слід при 225 С протягом 40 хвилин. Сир натирається на тертці, солиться, перчить і перемішується з яйцями. Отримана сирна маса викладається на кожну з картоплин. Після цього посипте все насінням кмину, кунжуту і соняшнику і відправте в духовку ще хвилин на 5, щоб страва остаточно «дійшло» до стану готовності. Подавати запечену картоплю слід з овочевим салатом і прикрасивши зеленню. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Молочні продукти/Сир Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Картопля запечена швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Картопля запечена - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 84