Рис з болгарським перцемЧас приготування: 30 хв Рис з болгарським перцем - відмінний гарнір або повноцінне блюдо для тих, хто не їсть м'яса. Страва готується дуже швидко. Найчастіше я його готую з вчорашнього рису. Потрібні болгарський перець і фантазія! Опис приготування: Мої домашні звикли їсти рис з овочами. Особливо їм подобається рис з болгарським перцем. Раджу використовувати болгарський перець різних кольорів. Можна це блюдо готувати тільки з болгарським перцем, але я додаю цибулю, гіркий перець, яйця. Отже, як приготувати рис з болгарським перцем? 1. Рис кілька разів промийте та відваріть. Я зазвичай викладаю рис в каструлю, заливаю водою (візуально води - в два рази більше, ніж рису), солю і доводжу до кипіння. Потім, помішуючи, варю на середньому вогні, поки рис не стане потрібної мені м'якості. Пробую, чи готовий. 2. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки і насіння. Наріжте кубиками. 3. Цибулину (бажано - фіолетову) очистіть і наріжте дрібно. Якщо любите гостре, то промийте і наріжте півкільцями чилі. 4. У сковороді розігрійте олію. Помішуючи, протягом 5-7 хвилин обсмажте болгарський перець, чилі (якщо використовуєте) і цибулю. 5. Додайте злитий рис до овочів, перемішайте. Можна ввести сирі курячі яйця. Робити це треба повільно і постійно заважати. У рис з болгарським перцем можна додати соєвий соус. Все перемішайте і подавайте. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Крупи/Рис Блюдо: Гарячі страви/Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Рис з болгарським перцем будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Рис з болгарським перцем - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Рис з болгарським перцем все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 242