Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Риба запечена в солі

Риба запечена в солі

Риба запечена в солі
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Риба, запечена в солі, - дуже оригінальний рецепт, який я знайшов в інтернеті. Вирішив спробувати. І скажу вам, вийшло божественно! :)

Опис приготування:
Риба, запечена під сіллю, як я вже писав, дуже смачна страва. Дорада вийшла дуже соковитою і ні в якому разі не пересоленої. Взагалі, даний рецепт підходить для приготування будь-якої білої риби з головою. Так! Риба повинна бути обов'язково білою і обов'язково з головою :)


Як приготувати рибу, запечену під сіллю, я підглянув в інтернеті, і коли сам перший раз готував, не знав чим все закінчиться, але мій експеримент вдався і тепер я досить часто готую це чарівне блюдо. Сподіваюся, сподобається і вам!

Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Дорада
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Королівська дорада з головою - 3 Штуки (або інша біла риба з головою)
  • Натуральна сіль - 1,5 Кілограма
  • Лимон - 1 Штука
  • Свіжі або сушені приправи - - За смаком (базилік, розмарин, чебрець)

Кількість порцій: 3

Як приготувати Риба, запечена в солі
Риба запечена в солі Промиваємо наших рибок і просушують за допомогою паперових рушників. Риба запечена в солі Тепер обробити рибу. Ножиком розпорювали черевце і дістаємо з неї абсолютно все. Обов'язково потрібно видалити зябра, які дають гіркий присмак. Їх потрібно обов'язково витягти. Очищати рибу від луски не обов'язково. Риба запечена в солі Рибу ще раз промиваємо (зсередини теж) і просушують. Всередину укладаємо лимон і приправи (солити не потрібно!). Риба запечена в солі На деко стелимо папір для випікання на неї висипаємо сіль. На сіль укладаємо рибу. Риба запечена в солі Повністю засипаємо риби, за винятком голови і хвоста. Риба запечена в солі Рибу відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. Подаємо рибу зі свіжою зеленню і прохолодних білим вином або пивом. Риба запечена в солі Риба виходить дуже смачною і не надто солоною (як можна подумати). Бажаю приємного апетиту :)
Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Риба, запечена в солі в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Риба, запечена в солі, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 384   
Схожі рецепти страв з фото:
Риба під соусом песто в горщиках
Дорада, запечена з лимоном
Пангасіус у вершковому соусі
Риба запечена
Горбуша, запечена в тесті
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.