Тушковані лисичкиЧас приготування: 20 хв Тушковані лисички за моїм рецептом можуть стати основою для будь-якого іншого блюда, гарніром до м'яса або ж навпаки, вегетаріанським стравою, до якого як гарнір піде картопляне пюре або паста. Опис приготування: Лисички - дуже красиві і смачні гриби, які не вимагають особливих обробок і якихось модерних способів приготувань. Це гриби, якими практично не можливо отруїтися і переплутати їх з іншими. Головні труднощі в обробці цих грибів полягає в їх промиванні і очищенні. Іноді просто промити замало, тоді в хід йде зубна щітка :) Тушковані лисички готуються просто і швидко. Під час приготування гриби набувають вершковий смак, карамельний вигляд, а трохи солі підсилює грибний аромат лисичок. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Гарячі страви Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Тушковані лисички Лисички гарненько промиваємо, очищаємо від піску і нарізаємо (якщо великі гриби), якщо невеликого розміру, то так і залишаємо. Потім в сотейнику розтоплюємо масло і кладемо в неї гриби. Спочатку лисички будуть випускати багато рідини. Обсмажуємо їх близько 10 хвилин, весь час помішуючи, поки рідина не упарітся. Але якщо через 10 хвилин рідина не випаруватися, то трохи (!) Додаємо вогонь і тушкуємо ще протягом 5-8 хвилин. Лисички солимо, перемішуємо, вони в жодному разі не повинні зсохнутися і згоріти. Після обсмажування в сковорідці не повинно залишитися рідини. Тушковані лисички готові. Їх можна подавати до столу. Смачного! :) На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Тушковані лисички -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Тушковані лисички будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 295