Картопля запечена з фаршемЧас приготування: 1 ч. 0 хв Що може бути краще кулінарної класики? ;) Картопля, запечена з фаршем - це сама що ні на є класика. Про ситності, смаку і ароматі цієї страви вже давно ходять легенди, тому - готуємо! Опис приготування: Зробити картоплю, запечену з фаршем, простіше простого. Рецептура дуже проста, розбереться по-моєму навіть самий-самий-самий початківець кулінар. А страва виходить дуже навіть - і ситне, і смачне. Варто спробувати! Як приготувати картоплю запечену з фаршем: 1. Картоплю миємо, чистимо, і ріжемо тонкими пластинками. 2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на розігрітій сковорідці цибулю до прозорості, і додаємо його до фаршу. Солимо і перчимо фарш. 3. Тепер класичний рецепт картоплі запеченої з фаршем вимагає зовсім вже небагато - викладаємо на змащене деко шарами картоплю, фарш, і знову картоплю. 4. Верхній шар картоплі заливаємо сметаною. Солимо і перчимо до смаку. Прикрашаємо за бажанням. 5. Ставимо в духовку десь на 40-50 хвилин. Ось і все! Дістаємо і подаємо. Соковито і ситно, оцінять всі любителі простий домашньої кухні :) Удачи в приготуванні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Картопля/Фарш Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Картошка запечена з фаршем. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Картопля запечена з фаршем - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 606