Буланжер з картопліЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування зимового французького блюда з картоплі. Запечена картопля неодмінно припаде до смаку вашій родині і гостям. Опис приготування: 1. Нагріти духовку до 180C. Підсмажити цибулю (нарізану тонкими півкільцями) і гілочки чебрецю в оливковій олії до м'якості (приблизно 5 хвилин). 2. Нарізати картоплю тонкими скибочками. Змастити маслом форму для випічки запіканки, викласти шар картоплі, потім шар цибулі і т.д. Залити бульйон, випікати в духовці приблизно 50-60 хвилин. Прикрасити зеленню. Подавати відразу ж. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Буланжер з картоплі. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Буланжер з картоплі - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 54