Куряче філе в соусі &Теріякі&Час приготування: 1 ч. 0 хв Екзотичний, але простий рецепт приготування курячого філе в традиційному японському соусі Теріякі, який готується на основі соєвого соусу. Опис приготування: Курка теріякі - одне з класичних страв східної кухні. Фірмовим тут є соус, який завжди готується строго з одних і тих же інгредієнтів. Якщо правильно приготувати соус теріякі - то курка вийде божественно смачною. Звичайно, якщо ви в кулінарному плані консервативні і до східних страв ставитеся скептично, курка теріякі вам може не сподобатися, однак якщо ви відкриті до експериментів - готуйте і насолоджуйтеся, це дуже смачно! :) Призначення: На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Птах/Курка/Теріякі Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Японська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Куряче філе в соусі Теріякі Raquo; Беремо невелику каструлю і змішуємо в ній інгредієнти для соусу - соєвий соус, цукор, оцет, перець, розведений у 50 мл води крохмаль, подрібнений часник і натертий на тертці імбир. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо ще кілька хвилин до загустіння. Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Куряче філе в соусі Теріякі . Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Куряче філе в соусі Теріякі - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 126