Куряче філе в медово-гірчичному соусіЧас приготування: 20 хв Куряче філе в медово-гірчичному соусі - класичне блюдо з курки, рецепт якого є канонічним у французькій кухні. Відмінне блюдо: готується в два рахунки, а виходить дуже святковим. Опис приготування: Куряче філе в медово-гірчичному соусі - це осінній рецепт. І за кольорами це блюдо нагадує осінь (жовто-коричневі мед, гірчиця, яблука), і по сезонним інгредієнтам - все-таки тут у великій кількості використовуються яблука (до речі, якщо любите яблука, можете додати їх більше, ніж зазначено в інгредієнтах, і тоді ви приготуєте відразу і основне блюдо, і гарнір), яких восени - ставок гати. Втім, готувати куряче філе в медово-гірчичному соусі можна і в будь який інший час року, благо в супермаркетах все необхідне продається цілий рік. Рецепт курки в медово-гірчичному соусі придумав не я - це класичний рецепт, який має французьке коріння, і в цьому покроковому рецепті ви бачите правильне, канонічну його виконання. Однак при бажанні можете сміливо експериментувати і замінювати ті чи інші інгредієнти - вийде теж смачно, проте класичним це блюдо вже не буде. Сподіваюся, рецепт курячого філе в медово-гірчичному соусі вам сподобається і стане в нагоді. Спробуйте приготувати, це дуже смачне і просте у приготуванні блюдо! ;) Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Святковий обід/Романтична вечеря/Швидкий вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Куряче філе в медово-гірчичному соусі Курячі грудки (можна цілком, можна нарізати на 2-3 поздовжніх частини) промиваємо, даємо обсохнути, посипаємо сіллю і перцем. Кожен шматочок курячого філе обвалюють у борошні. Кладемо куряче філе в розігріту сковороду з невеликою кількістю масла. Обсмажуємо з двох боків до невеликої рум'яної скоринки. Беремо жаровню побільше. Розігріваємо в ній невелику кількість масла, викладаємо в неї на невеликі часточки нарізані яблука. Смажимо яблука 2 хвилини, після чого додаємо до них злегка підсмажене куряче філе. Обсмажуємо яблука разом з куркою до красивої коричнюватої скоринки курячого філе. Не забувайте перевертати яблука і курку, щоб не пригорає. Поки курка обсмажується до скориночки разом з яблуками, приготуємо соус: змішаємо мед, гірчицю і крохмаль. Коли куряче філе покриється впевненою коричнюватої скоринкою, вливаємо в жаровню яблучний сидр і додаємо медово-гірчичний соус. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і тушкуємо на повільному вогні 5-10 хвилин. За цей час соус загусне, а курка дійде до готовності. Куряче філе в медово-гірчичному соусі готово! Подаємо в гарячому вигляді з яким-небудь гарніром - як на мене, найкраще підходить відварний рис. Смачного! Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Куряче філе в медово-гірчичному соусі швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Куряче філе в медово-гірчичному соусі - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 209