Горбуша в сметані
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 1 ч. 10 хв Горбуша в сметані - гарне блюдо, яке люблять і дорослі, і діти. Смак страви виходить насиченим через присутність сирної скоринки, а сама горбуша, запечена в сметані, виходить ніжною і соковитою. Опис приготування: Рецепт горбуші в сметані абсолютно не новий, однак його можна вважати одним з найбільш перманентних страв в моїй кухні. Готується досить просто, зате риба виходить обалденной! Неможливо встояти! :) Таке собі кулінарне диво - старань мінімум, а результат - чудовий, гідний навіть святкового столу, не кажучи вже про буденне обіді чи вечері. Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Швидкий вечерю/Сімейна вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Горбуша Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Горбуша в сметані 1. Філе гарненько промиваємо, просушуємо, нарізаємо на порційні шматки, поливаємо їх соком лимона, трохи рослинним маслом і маринуємо близько 40 хвилин в холодильнику. 2. У форму для випікання викладаємо 150 грам сметани, розрівнюємо її і рівномірно викладаємо шматочки вершкового масла. 3. Викладаємо у форму філе риби (досить щільно), потім солимо, перчимо, приправляємо. 4. Змішуємо сметану з дрібно нарубаної зеленню і обмазуємо рибу. 5. Посипаємо натертим сиром. 6. Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Смачного! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Горбуша в сметані - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Горбуша в сметані в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 27