Ставрида в духовціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Завдяки легкості приготування та доступності продукту, ставрида популярна на повсякденному та святковому столах. Риба, запечена під різними соусами і наповнювачами, виглядає дуже ефектно. Опис приготування: Виношу на ваш суд рецепт приготування ставриди в духовці. Сподіваюся, що цей простий рецепт згодиться вам і не раз: 1. Ставриду почистити, відрізати голови, вимити і, за бажанням, розрізати на порційні шматки або залишити цілком. 2. Посолити, обсипати з усіх боків спеціями для риби і залишити маринуватися поки ми займемося овочами. 3. Відварити до напів-готовності картоплю, охолодити і нарізати кільцями товщиною близько 1 см. 4. Очистити цибулю, моркву. Лук пошінковать півкільцями, моркву натерти на крупній тертці або порізати півкільцями. 5. Змастити глибоку форму для запікання олією, викласти картоплю, посолити, поперчити. 6. Потім викладаємо шар цибулі і моркви (беремо половину від загальної кількості). 7. Поверх кладемо підготовлену рибу і засипаємо рештою цибулею та морквою. 8. Зверху мажемо сметаною, закриваємо форму або кришкою, або фольгою і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин. 9. Знімаємо кришку або фольгу і даємо підрум'яниться рибку ще хвилин 10. Подаємо до столу і смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Ставрида Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Ставрида в духовці - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Ставрида в духовці у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 149