Свиняча печінка під сметаноюЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування свинячої печінки, тушкованої з цибулею, сметаною, часником і гірчицею. Якщо вам потрібен перевірений рецепт, свиняча печінка по якому вийде дійсно смачною, цей - підійде. Опис приготування: Дуже хороший рецепт - свиняча печінка під сметаною виходить дуже ніжною та м'якою. На гарнір до неї добре подавати картопляне пюре. Приготування: Промити печінку під струменем холодної води. Нарізати на середні шматочки і викласти в холодне молоко. Дати постояти близько 30 хвилин. Розігріти рослинну олію в сковороді. Додати подрібнену цибулю і шматочки печінки. Смажити протягом 10 хвилин. Змішати сметану з гірчицею і борошном, залити отриманою масою печінку. Посипати спеціями за смаком, додати пропущений через прес часник, подрібнену петрушку і тушкувати до готовності. Подавати печінку з картопляним пюре. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Перед вами простий рецепт приготування Свиняча печінка під сметаною. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Свиняча печінка під сметаною. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Свиняча печінка під сметаною. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 273