Фаршировані баклажаниЧас приготування: 55 хв Дуже ароматні й соковиті баклажани зі смачною начинкою! Якщо не знаєте, як приготувати фаршировані баклажани - рецепт допоможе у всьому розібратися. Опис приготування: Для початку необхідно вимити баклажани і розрізати їх уздовж, потім вирізати серцевину у кожної половинки. Баклажанні вазочки посолити, а через хвилин 30 вимити. Вирізані частини потрібно залити холодною водою не на довго - щоб не гірчить. Тим часом, дрібно нарізати цибулю і часник. Потім дрібно нарізати м'якоть баклажанів, а помідори - невеликими кубиками. Далі потрібно обсмажити цибулю і часник на рослинній олії, потім додати фарш. Через хвилин 10-15 додати інші інгредієнти. Обсмажувати все близько 10 хвилин. Потім наповнити половинки баклажанів сумішшю, викласти їх у форму для запікання і посипати дрібно натертим сиром. Запікати протягом приблизно 30 хвилин. Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Перед вами простий рецепт приготування Фаршировані баклажани. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Фаршировані баклажани. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Фаршировані баклажани. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 56