Смажене філе тріскиЧас приготування: 30 хв Смажене філе тріски - черговий рецепт для швидкого, невигадливого, але досить смачного обіду або вечері. За цим же рецептом можна приготувати будь-яке інше філе риби. Опис приготування: Цей рецепт - універсальний. Я приготувала за цим рецептом смажену тріску, проте насправді аналогічно можна приготувати будь-яку рибу. Взагалі, рецепт дуже корисний і гідний місця у вашому кулінарному арсеналі: заморожена риба коштує досить дешево, її можна завжди зберігати в морозилці, в потрібний момент дістати, і буквально за 20-30 хвилин приготувати дуже смачний обід або вечерю. Отже, рецепт смаженого філе тріски! Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Швидкий вечерю/Фуршет Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тріска Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Смажене філе тріски Філе тріски промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки. В одну миску прокидаюся борошно, в іншу розбиваємо яйця. Яйця солимо і злегка збиваємо вилочкою. Філе тріски гарненько солимо, а потім обвалюють у борошні з усіх боків. У сковороду наливаємо рослинне масло, ставимо її на середній вогонь. Поки сковорода розігрівається, мачає тріску в збиті яйця. Тепер вам потрібно обсмажити філе тріски з обох боків до готовності. Смажити потрібно на середньому вогні. За часом це займе у вас від 5 до 10 хвилин - залежно від розміру шматочків. Готові шматочки викладаємо на паперову серветку, щоб серветка ввібрала зайвий жир, а потім подаємо до столу. Смачного! :) Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Смажене філе тріски - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Смажене філе тріски в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 84