Пряний картопля з бекономЧас приготування: 45 хв Пряний картопля з беконом - це дуже просте у приготуванні, доступне відносно інгредієнтів, але в той же час смачне і ситне блюдо на кожен день. Опис приготування: Два слова, найкраще характеризують дане блюдо - це просто і смачно. Пряний картопля з беконом - це страва, що не вимагає від вас ні особливих кулінарних навичок, ні великих старань. Раз, два - і досить смачне, а головне - дуже ситне блюдо у вас на столі. Пряний картопля з беконом можна подавати як окрему страву, а можна і як гарнір до чогось. Словом, універсальний і дуже зручний рецепт, який заслуговує занесення в закладки :) Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Пряний картопля з беконом Все просто, як двічі два. Картоплю нарізаємо великими скибочками і викладаємо у форму для випікання. Бекончик ріжемо спочатку на ось такі поздовжні шматочки ... ... А потім на невеликі кубики. Бекон кладемо до картоплі, посипаємо все сумішшю перців і базиліком. Запікаємо 25-30 хвилин при 180 градусах до готовності картоплі. Подаємо гарячим. Приємного! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Пряний картопля з беконом в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Пряний картопля з беконом самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 35