Щука у фользіЧас приготування: 55 хв Щука у фользі - примітивний рецепт для тих, хто не знає, як приготувати щуку. Хоча примітивний - не значить гірший. Блюдо виходить дивовижне. Спробуйте! Опис приготування: Рецепт для ледарів. Щука - риба дуже смачна, і способів її приготувати - безліч. І, мабуть, найпростіший з них - це щука, запечена у фользі. Рибка виходить ніжною і смачною, а якщо ще хорошими спеціями приправити - то і ароматною. При цьому, рецепт настільки простий, що опанує їм навіть школяр. Удачи в приготуванні, друзі! :) Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Щука Блюдо: Гарячі страви/Страви у фользі Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Щука у фользі У головних ролях в даному рецепті - щука. Щука повинна бути свіжою, що не замороженої - тоді все вийде чудово. Щучку нашу необхідно випатрати, відрізати їй все зябра - все стандартно, як і з будь-якої іншої рибкою. Змащуємо щуку зовні і зсередини лимонним соком, натираємо улюбленими спеціями (як на мене, ідеально підходять чебрець, розмарин і коріандр, ну і звичайно ж сіль і перець). У черевце вставляємо кілька часточок лимона - тоді щука краще просочиться лимончиком. Зверху трішечки обливаємо щуку майонезом. Це опціонально, для більшої жирності. Якщо дотримуєтеся правильного харчування - можете обійтися без майонезу і просто скропити оливковою олією. Деко застилає фольгою. Акуратно перекладаємо на фольгу нашу щучку. Акуратно загортаємо рибу у фольгу. Занадто щільно не треба - інакше порветься в процесі. Завантажуємо деко в духовку, вже розігріту до 200 градусів. Через 20 хвилин після цього дістаємо деко, розкриваємо фольгу і відправляємо рибку назад в духовку. Запікаємо ще 10-15 хвилин до готовності. Власне, рибка готова! Залишається тільки красиво подати її на стіл. Тут залишаю вам простір для фантазій :) Удачі! Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Щука у фользі в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Щука у фользі. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 183