Вареники з чорницеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Дуже смачні, красиві, ситні - вареники з чорницею, готуються легко і швидко! Знайомтеся! Опис приготування: Вареники з чорницею готуються досить просто і швидко. У рецепті немає чогось понад нового і важкого. Цікаво тільки готується тісто, так як вареники після варіння збільшаться в два рази! Для це додається сода. Зазвичай додаю 2 столові ложки соди, але в рецепті вказала 1 ложку. Якщо бажаєте такого ж ефекту як на фото, тоді додавайте 2 ложки соди і 1 ложку оцту, а не половину. Бажаю удачі і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Чорниця/Мука і тісто Блюдо: Гарячі страви/Вареники Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Вареники з чорницею Спочатку слід замісити тісто. Для цього в каструлі змушують два яйця і молоко, потім додати сіль, соду і оцет. Далі засипати борошно і вимісити еластичне тісто. Рассатать велику коржик. За допомогою гуртки сформувати кружальця. У центр кожного кружечка кладемо начинку з чорниці та цукру. Чим більше начинки тим смачніше! Потім залепліваются вареник. Коли вареники зліплені, ставимо воду на самий сильний вогонь і чекаємо поки вона закипить. У киплячу воду закидаємо вареники. Вареники варити близько 7 хвилин, поки вони не спливуть. Вареники з даного рецептом повинні збільшитися вдвічі. При подачі вареники змастити маслом. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Вареники з чорницею гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Вареники з чорницею - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 84