Грибний жульєн з печерицьЧас приготування: 50 хв Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною шапочкою raquo ;. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої ??актуальності жульен набуває на святковому столі! Опис приготування: Вашій увазі - класичний рецепт приготування грибного жульєну з шампіньйонів. Страв виходить дуже ніжним і ситним, подається в спеціальних кокотницах або будь-яких інших формочках, головне - неодмінно гарячим. За бажанням можна прикрасити зеленню. Гарного вам дня! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Молочні продукти/Сливки/Шампіньйони Блюдо: Гарячі страви/Жульєн Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Грибний жульєн з печериць Печериці ріжемо пластинками. Цибулю дрібно рубаємо. У сковороді розігрійте олію, обсмажуємо цибулю 3 хвилини, потім додаємо гриби і обсмажуємо їх до м'якості ще 5 хвилин. Вливаємо вершки, розмішуємо і готуємо до загустіння близько 5 хвилин. Майбутній жульен помістіть у формочки для запікання і присипте тертим сиром. Запікаємо 5 хвилин (сир розплавиться) в розігрітій до 220 градусів духовці. Подавати гарячим. Смачного! Гідно оцінити Грибний жульєн з печериць ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Грибний жульєн з печериць, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 49