Паста з баклажаном і помідорамиЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування пасти з баклажаном, цибулею, помідорами чері, сиром і маслинами. Опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. У середній сковороді змішати баклажани, цибулю, помідори, 1 1/2 чайної ложки солі, 1/4 чайної ложки перцю і масла, перемішати. Випікати до готовності, перемішавши в середині смаження, близько 30 хвилин. Тим часом відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою, відповідно до інструкції на упаковці. Відкласти в сторону 1/2 рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони назад в каструлю. Додати до макаронів смажену баклажанну суміш, оливки і пармезан. перемішати, додати від 1/4 до 1/2 чашки зарезервованої рідини, якщо це необхідно. Подавати макарони відразу ж, посипавши їх сиром. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан/Помідор/Макарони Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Паста з баклажаном і помідорами самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Паста з баклажаном і помідорами. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 19