Камбала, запечена з помідорамиЧас приготування: 45 хв Сама по собі камбала - дуже смачна риба, з мінімумом кісток. А якщо ще її якось незвично приготувати, можна пальчики облизати. Опис приготування: Дане блюдо, камбала з помідорами в духовці, дуже смачне. Помідори тільки підкреслюють смак риби. До цього блюда дуже добре підійде картопляне пюре. А можна рибку і так з'їсти без нічого. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Камбала Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Камбала, запечена з помідорами 1. Вимиємо добре під проточною водою нашу рибку, почистимо. Кожну тушку потрібно посолити, поперчити і добре побризкати соком лимона. Закрийте посуд кришкою і поставте в холодильник на 2-3 години. Рибка трохи промаринуется і стане ще смачніше. 2. Тепер приготуємо помідори. Якщо ви не любите, коли потрапляє шкурка від помідорів, потримайте кілька секунд помідори в окропі. І тоді ви зможете легко почистити шкірку. Якщо ж ні, то промийте помідори і наріжте їх невеликими кубиками. 3. Приготуйте форму для запікання. Змастіть її трохи маслом. Дістаньте рибу з холодильника і викладіть її у форму. 4. На всю поверхню риби викладіть помідори і поставте форму в духовку. Духовку треба розігріти до 180 градусів. Наше страва буде випікатися 35 хвилин. Тепер дістаємо з духовки. Викладаємо рибку на тарілки і прикрашаємо колечком лимона. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Камбала, запечена з помідорами - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Камбала, запечена з помідорами у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 21