Куряче філе, фаршироване абрикосами і сиромЧас приготування: 55 хв Філе курки часто фарширують різними продуктами. Це і сир, і гриби, і овочі. Спробуйте курку з фруктами. Солодкий і трохи кислий смак абрикосів відмінно відтіняють смак курячого м'яса. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром 1. Куряче філе вимити і злегка обсушити. Покласти в окремий посуд і засипати сіллю, перцем і спеціями. Перемішати і залишити на півгодини, щоб м'ясо просочилося спеціями. 2. Після того, як шматочки м'яса замаринувати, надрізати кожне філе, але не до кінця. Розгорнути філе, тоді шматочок вийде широким. На кожен шматочок м'яса покласти по 3 половинки абрикосів. 3. Сир натерти на дрібній тертці і посипати на абрикоси. Кожен шматок філе загорнути у вигляді рулетики. Щоб він не розкрився, закріпити рулет зубочисткою. 4. У сковорідці з розігрітим маслом обсмажити рулети з усіх боків, щоб вони трошки подрумянились. 5. У банку залишилися абрикоси. Наріжте їх соломкою. У сковорідку з рулетиками додати нарізані абрикоси і вилити туди ж абрикосовий сік. Закрити сковорідку кришкою і тушкувати на невеликому вогні близько 30 хвилин. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 200